S P E L - I N F O

         

LEISURE SUIT LARRY 3: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals


Uitgever: Sierra On-Line / 1989
Ontwerper: Sierra On-Line

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- MS-DOS 2.0 - Processor: Intel 8088/8086 - 512 KB RAM - CGA, EGA, VGA videokaart met 16 kleuren - Adlib, Soundblaster geluidskaart - 3.5"floppy disk drive.

Categorie:
Sexueel getinte humor, tropisch eiland, 2D en 2.5D getekend pixelrealisme, 2 speelbare karakters, 3de persoon, tekstinvoer, muis-en toetsenbord.

Beschrijving:
Larry Laffer heeft eindelijk in Kalalau de vrouw van zijn dromen gevonden en leeft zeer gelukkig samen met haar samen op het prachtige tropische eiland... totdat hij door zijn vrouw het huis uit wordt gezet.
Zijn baas, die toevallig zijn (nu ex-)schoonvader is, ontslaat hem.
Larry is helemaal alleen, zonder vrouw, zonder baan, op een eiland dat al lang niet meer een 'tropisch paradijs' is en hij wordt uitgebuit door entertainers, advocaten en dergelijke.
Maar wanhoop nooit! Gekleed in zijn onweerstaanbare vrijetijdspak staat Larry op het punt de wereld (of in ieder geval de vrouwelijke bevolking) opnieuw te veroveren. Hij trekt de stomende jungle in, die wordt geregeerd door kannibaalvrouwen uit de Amazone.
Als Patti volg je Larry's spoor diep de overwoekerde jungle in. Vind je geliefde en red hem uit een leven van seksslavernij.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Leisure Suit Larry serie:
LSL 1: Larry in the Land of the Lounge Lizards
LSL 2: Larry Goes Looking for Love
LSL 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work
LSL 6: Shape Up or Slip Out!
LSL 7: Love for Sail
LSL 8: Magna Cum Laude
LSL 9: Wet Dreams Don't Dry
LSL 10: Wet Dreams Dry Twice