S P E L - I N F O

         

LAST DAY OF JUNE


Uitgever: 505 Games / 2017
Ontwerper: Ovosonico

Platform: PC, Playstation 4

Systeemeisen:
--- Windows 10 (64-bit-versie vereist) - Processor: Intel Core i5 6400 / AMD A10 2.7 GHz of gelijkwaardig - 8 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD R9 290 of gelijkwaardig - DirectX 11 - 3 GB beschikbare HD ruimte - 100% met DirectX 9.0c compatibele geluidskaart.

Categorie:
Interactief drama, tijdmanipulatie, minifilmpjes, real time 3D beelden, 3de persoon, gamepad.

Beschrijving:
Carl en June zijn een ouder echtpaar en nog steeds verliefd op elkaar. Op een bijzondere dag, ergens in de herfst, maken ze een uitstapje naar hun favoriete plekje bij een meer. Als het begint te regenen besluiten ze in de auto te stappen en terug naar huis te rijden. En dan slaat het noodlot toe.

Carl en June spreken een onverstaanbaar taaltje. Ze maken kleine gebaartjes die voor de speler duidelijk hun intenties en hun karakter aangeven.
De achtergronden en gebeurtenissen in het spel worden duidelijk via filmpjes. Filmpjes over gebeurtenissen in het verleden, die je niet alleen inzicht geven, maar die jij, spelende als Carl, kunt manipuleren. Je krijgt de kans hele kleine dingen te veranderen. Iets simpels als het oppakken van een blikopener bijvoorbeeld. Het heeft consequenties die heel misschien leiden tot een andere verloop van die fatale dag.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.