S P E L - I N F O

         

FRANK AND DRAKE


Uitgever: Chorus Worldwide Games / 2023
Ontwerper: Appnormals Team

Platform: PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One en series X/S.

Systeemeisen:
--- Windows 10 - Processor: 3.2 GHz Quad Core - 4 GB RAM - Grafische kaart: 4 GB video RAM - DirectX 11 - 4 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Bovennatuurlijk mysterie, samenzwering, 2 karakters, dag/nacht speeltijd, minigames, 2D handgetekend realisme, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Frank woont in een vervallen flatgebouw in Oriole City. Hij is bang dat hij zijn verstand aan het verliezen is en het weinige dat overblijft van zijn verbinding met de wereld om hem heen.
Drake deelt het appartement met Frank. Ze is allergisch voor zonlicht en werkt daarom 's nachts.
Hun gescheiden bestaan betekent dat ze moeten communiceren via plakbriefjes die in het appartement worden achtergelaten.
Hoewel ze voorbestemd zijn om elkaar nooit te ontmoeten, moeten ze een relatie smeden en samenwerken om het mysterie te ontrafelen dat hun beider bestaan omhult en bedreigt.

Frank en Drake moeten de omgeving verkennen, puzzels oplossen en aanwijzingen ontdekken die hen zullen helpen de antwoorden te vinden die ze wanhopig zoeken, op hun respectieve moeilijke verleden. Hoewel ze afzonderlijk moeten werken, is hun lot met elkaar verweven en hangt het af van het vertrouwen en de vriendschap die ze samen smeden.
Het mysterie ontvouwt zich via een vertakkend verhaal, waarbij de keuzes die je maakt een grote invloed zullen hebben op de gebeurtenissen die beide hoofdrolspelers meemaken.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.