S P E L - I N F O

         

THE FEEBLE FILES


Uitgever: Adventure Soft Publishing / 1997
Ontwerper: Adventure Soft Publishing

Platform: Amiga, PC, Mac.

Systeemeisen:
--- Windows 95 - Pentium processor - 16 MB RAM - 4x CD-ROM drive - 25 MB opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, zwarte humor, samenzwering, rebellie, getekende cartoonbeelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Je speelt een alien genaamd Feeble. Hij leeft in een wereld die wordt bestuurd door de OmniBrain, die tot doel heeft iedereen gelukkig en succesvol te houden. Als zodanig worden ongelukkige mensen vermoord en bestaan er meer dan een miljoen wetten.
Feeble werkt voor de graancirkelafdeling van het Ministerie van Galactische Onzekerheid. Dit houdt in dat er graancirkels worden gemaakt op minder geavanceerde planeten dan die van Feeble, als een manier om paniek op die planeten te veroorzaken en hun intellectuele ontwikkeling te onderdrukken.

Op weg naar huis na weer een succesvolle dag met het maken van graancirkels om de eenvoudige mensen van de achtergebleven planeet "Aarde" te amuseren en te vermaken, krijgt onze held Feeble een klein ongelukje in zijn ruimteschip, wat resulteert in de totale vernietiging van een nogal belangrijk onderzoekslaboratorium van de onderneming. Die wordt gerund door zijn baas, in feite.
Alsof dat nog niet erg genoeg was, terwijl hij zijn verdriet verdrinkt in de lokale Space Bar, slaagt hij er op de een of andere manier in om betrokken te raken bij de schimmige Freedom Fighters, een team van rebellen dat het tirannieke regime van de OmniBrain, Ruler of Everything, omver wil werpen.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.