S P E L - I N F O

         

FAR 2: Changing Tides


Uitgever: Frontier Foundry / 2022
Ontwerper: Okomotive

Platform: PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X en S.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem.
--- Windows 10 64-bit Processor: Intel Core i3-8350K or AMD Ryzen 3 1300X Geheugen: 8 GB RAM Grafische kaart: GeForce GTX 1060, 6 GB or Radeon RX 5500 XT, 4 GB Opslagruimte: 4 GB beschikbare ruimte

Categorie:
Science fiction, reis over en in zee, zoektocht, 2D en 2.5D geĻllustreerd realisme, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Changing Tides borduurt voort op de troosteloze omgevingen van FAR: Lone Sails. De door de zon geblakerde, stoffige vlakten maken plaats voor stormluchten en woeste baren.
Trotseer de elementen als de nieuwe hoofdpersoon Toe, die op een dag alleen wakker wordt in een overspoelde wereld. Wat ooit thuis was, is veranderd in een onbekende en soms zelfs vijandige omgeving. Je gaat met Toe op avontuur en doorkruist de overblijfselen van een eens zo grote beschaving op zoek naar een nieuw begin.
Een sfeervol reisavontuur over de emotionele ontwikkeling van een jongen en zijn schip op zoek naar een nieuw thuis. Je navigeert door intense stormen en speurt de bodem van de zilte zee af. Onderweg moet je de techniek aan de praat zien te houden door onderdelen te ontgrendelen, defecten te repareren en in de diepe wateren te zoeken naar brandstof en onderdelen. Hoe verder je reist, des te meer je te weten komt over de intrigerende, complexe werking van je schip.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de serie:
FAR: Lone Sails