S P E L - I N F O

         

CURSE OF ANABELLE


Uitgever: Rocwise Entertainment / 2020
Ontwerper: Rocwise Entertainment

Platform: PC.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem.
--- Windows 7/8.1/10 64 Bit - Processor: Intel Core i5-4690 3.5 GHz of AMD FX-8300 3.3 GHz - 16 GB RAM - Grafische kaart: 4 GB Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 480 - DirectX 12 - 30 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Horror, bovennatuurlijk mysterie, tijdlijnen, redding, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 1ste persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
De negenjarige Anabelle sterft op mysterieuze wijze op het terrein van Ramsey Mansion in Boulder, Colorado.
In de dagen die volgen op deze ongelukkige gebeurtenis begint Emily, de oudere zus van Anabelle, in verrassend heldere dromen te communiceren met de ziel van haar kleine zusje.
In het begin gelooft Emily dat deze dromen worden veroorzaakt door de impact van het verlies van een geliefd persoon. Maar de intensiteit van de communicatie begint geleidelijk te stijgen en ze raakt ervan overtuigd dat de ziel van de kleine Anabelle op de een of andere manier gevangen zit in het vagevuur ... en hulp nodig heeft!

Emily begint het duistere verleden van Ramsey Mansion te onderzoeken om erachter te komen wat er met haar zus is gebeurd en besluit haar vriend Nathan over de dromen te vertellen.
Nathan besteedt in het begin niet veel aandacht aan de verhalen van Emily, maar wanneer hij een tijdje niets van Emily hoort, besluit hij toch maar haar verhalen te controleren. Nadat hij erachter is gekomen dat Emily nu bezig is met occultisme en mystieke kunst, gelooft hij dat ze in gevaar is en besluit haar voetstappen te volgen zonder zich bewust te zijn van waar hij aan begint. Hij zal een mysterie ontdekken dat dateert uit de 10e eeuw voor Christus en geconfronteerd worden met duistere krachten, die ouder zijn dan de aarde zelf.

      

Eerst uitproberen?    Download de demo, op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.