S P E L - I N F O

         

THE CULT: Marduk's Longest Night


Uitgever: Neon Sloth Studio / 2019
Ontwerper: Neon Sloth Studio

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10 - Processor: Dual Core 2 GHz - 2 GB RAM - Grafische kaart met 2 GB VRAM - 400 MB beschikbare opslagruimte - DirectX compatible geluidskaart.

Categorie:
Horror, ontvoering, demonen, bloederig, 2D en 2.5D handgetekend beeld, slideshow, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Wat een helse dag voor Caleb Marduk! En hij is iemand die wel een ding of twee weet als het op de hel aankomt. Van een meedogenloze demonen-oproeper van het machtigste geheime genootschap ter wereld, naar een man die binnen enkele uren helemaal alleen is, dat is iets waarvan iedereen wanhopig zou worden.
Marduk dacht altijd dat hij een waardevolle aanwinst was voor "The Cult". Het is tenslotte een zeer gewaardeerde vaardigheid in zijn omgeving om donkere magie te beheersen om het leven van mensen te ruïneren - én dat met een bepaald charisma te doen.
Maar wanneer The Cult zijn dochter voor zijn ogen ontvoert en elke demon ernaar uitkijkt om zich te amuseren met zijn rotte ziel, begint zelfs een monumentaal ego als Marduk de dingen in een heel ander licht te zien.
Verpletterd onder het gewicht van de keuze die zijn leven veranderde en toch vastbesloten om terug te nemen wat hem werd ontnomen, heeft Marduk slechts één zekerheid: het zal een zeer lange nacht worden...

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.