S P E L - I N F O

         

CREW 167: The Grand Block Odyssey


Uitgever: Oddbreeze / 2020
Ontwerper: Oddbreeze

Platform: PC.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem.
---Windows 7 64-bit of later - Processor: Intel Core i3-550 of AMD Phenom II X4 955 of gelijkwaardig - 4 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX650 - 4 GB beschikbare opslagruimte - DirectX 11 compatible geluidskaart - Aanvullende opmerkingen: Werkt in 720p.

Categorie:
Science fiction, ruimteschip, hallucinaties, sokoban-puzzels, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Crew 167 is het verhaal van een personage met dezelfde naam die zich helemaal alleen in een ruimteschip bevindt. Source, de planeet waar hij vandaan komt, lijdt ernstig onder de klimaatverandering en een back-upplan is essentieel voor het voortbestaan van zijn thuisplaneet. Dus worden er astronauten op weg gestuurd om te zoeken naar een oplossing en een eventuele nieuwe bewoonbare planeet.
In het hoofd van Crew 167 is een chip geplant, die hallucinaties produceert om zo gedurende de lange reis zijn geest actief en gezond te houden.
Maar na meer dan een eeuw reizen, begint het implantaat in zijn hoofd tekenen van storing te vertonen en begint het zijn mentale gezondheid te beļnvloeden. De astronaut heeft alle moeite om nog grip te houden op de werkelijkheid.

Door sokoban-achtige puzzels (blokken op de juiste plaats schuiven) op te lossen, krijg je filmpjes te zien die meer vertellen over de astronaut en de dingen die hij meemaakte.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.