S P E L - I N F O

         

CREEPY TALE 2


Uitgever: Creepy Brothers / 2021
Ontwerper: Creepy Brothers

Platform: PC, Switch.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10, 64-bit - Processor: 2 GHz - 2 GB RAM - Grafische kaart: GeForce 600 Series - 4 GB beschikbare opslagruimte.


Categorie:
Sprookjesachtige horrorfantasie, reddingsmissie, handgetekende 2D beelden, stealth- en actie-elementen, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Het begon allemaal toen de magere jaren kwamen... Een onbekende kracht van het Kwade begon een vreedzaam koninkrijk te terroriseren en ontvoerde hun kinderen en de onschuldige bewoners van het bos. Wat ooit een vredig koninkrijk was waar mensen en fantasiewezens in harmonie samenleefden, werd toen een land van somberheid en angst.
Niemand werd in die tijd gespaard, ook Lars en zijn familie kregen hun portie ongeluk en tragedie.
Op een dag bezochten twee spookachtige gasten de hut van zijn vader. De vader van Lars werd vervolgens half dood geslagen en zijn kleine zusje Elle werd door de magie van de bezoekers betoverd en vertrok met hen, naar wie weet waar.
Lars slaagde er gelukkig in te ontsnappen aan die magie en gaat vastbesloten op pad om zijn zus te vinden en in veiligheid te brengen. Dankzij nieuwe magische vrienden die hij onderweg maakt, kan hij zijn reddingsmissie volbrengen.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Creepy Tale serie:
Creepy Tale
Creepy Tale 3: Ingrid Penance