S P E L - I N F O

         

CHANTS OF SENNAAR


Uitgever: Focus Entertainment / 2023
Ontwerper: Rundisc

Platform: PC, PS4, Switch, Xbox One.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem.
--- Windows 10 64-bit - Processor: AMD FX-6300/Intel Core i3-6100 - 8 GB RAM - Grafische kaart: 1GB VRAM, AMD Radeon HD 5850/Nvidia GeForce GTX 460 - 601 MB beschikbare opslagruimte - Aanvullende opmerkingen: 60 FPS gemiddeld, 1920x1080 met High preset.

Categorie:
Babel-fantasie, meerdere talen en hiŽrogliefen ontcijferen, 2D en 2.5D handgetekend gestileerd beeld, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
De Volkeren van de de Babelachtige Toren zijn sinds het begin der tijden verdeeld en spreken niet meer met elkaar. Op elke verdieping spreken de mensen een andere taal en hebben ze een andere cultuur en visie op de mensen op andere verdiepingen.
Maar er wordt gezegd dat een Reiziger op een dag de wijsheid zal vinden om de muren af te breken en de balans te herstellen.

Verken en ontdek een boeiende wereld in een kleurrijke, poŽtische setting geÔnspireerd door de mythe van Babel, waar mensen hun verleden zijn vergeten.
Vind de betekenissen voor verschillende geschreven karakters die fictieve talen definiŽren. Je kunt eerst een gok van de betekenis in het notitieboekje in het spel typen en deze wordt later bevestigd door middel van tekeningen.
Bereis de eindeloze stappen van een wonderbaarlijk labyrint, ontdek een onheilspellende waarheid en onthul de mysteries van dit fascinerende universum waar oude talen zowel het slot als de sleutel zijn.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.