S P E L - I N F O

         

CASEBOOK episode 0-1-2-3


Uitgever: Areograph Ltd / 2008/2009, 2010
Ontwerper: Areograph Ltd

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows XP,SP2/Vista/7 - 1.5Ghz CPU (Core 2 of gelijk of beter) - 1GB geheugen (2GB aanbevolen) - Videokaart 128MB DirectX 9.0c & Shader Model 1.4 support (256MB of 512MB aanbevolen) - DirectX Compatible geluidskaart.

Categorie:
Detective, forensisch onderzoek, live action en fotografisch beeld, 1ste persoon, muis- en toetsenbordbesturing.

Extra info:
Episode 0 is een gratis mini-aflevering, bedoeld als demo, met slecht 1 crimescene.
De 'special edition trilogie' is een verbeterde uitgave van episode 1-2-3, met extra puzzels.

Beschrijving:
Episode 0:
Je speelt als de partner van detective Burton, helpt zijn tante om de vermiste urn met de as van haar echtgenoot terug te vinden.
Je taak is het doorzoeken van crimescenes en het fotograferen van mogelijke aanwijzingen. Vervolgens worden deze foto's in de mobiele crimebus geŽvalueerd met moderne forensische middelen.
De personen en de crimescenes zijn gefilmd met echte acteurs in full motion video.

      

Episode 1:
In de eerste episode mag je detective Burton assisteren. De kinderen van de familie Birchermann zijn gekidnapped en het is jouw taak om de kidnapper te vinden en de kinderen thuis te brengen.

      

Episode 2:
In de tweede episode word je naar het Skylark appartementencomplex geroepen. Het lijkt een routine-onderzoek naar de dood van een jonge man. Maar de dingen zijn niet wat ze lijken. Doorzoek enge appartementen, luister naar de verhalen van de bewoners en los de zaak op. Werd de jonge man geduwd of is hij gesprongen?

      

Episode 3:
In de derde episode ben je in een kleine stad met een grote probleem. Er is iemand vermoord in de kapel en Burton is er vrijwel zeker van wie de moordenaar is, ook al zegt die dat hij veranderd is. Natuurlijk verbergt Burton's oude vijand iets, maar een kort onderzoek wijst naar iemand anders. Terwijl Burton steeds meer geobsedeerd raakt, is het de taak van de speler om waarheid en fictie uit elkaar te houden.

      

Special Edition:
In deze versie zijn alle delen grafisch en speltechtnisch verbeterd en bij elkaar als download verkrijgbaar.
Er is een 'ranking system' toegevoegd, waarin je kunt opklimmen van 'lab technician' tot 'forensic expert'. In het 'ranking report' kun je lezen hoeveel bewijsmateriaal je gevonden hebt en hoeveel je miste. Hoe zorgvuldiger je bent en hoe minder hints je gebruikt, hoe hoger je rang.
In de 'evidence folder' zal de speler nu zelf moeten uitzoeken welk bewijsmateriaal bij elkaar hoort.
Verder zijn er ook nog een nieuw DNA spel en een nieuw chemisch spel toegevoegd.

      

Eerst uitproberen?   Download gratis episode 0 , op FMV world.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.