S P E L - I N F O

         

BUCK BRADLEY COMIC ADVENTURE


Uitgever: CNR, Werdera SRL / 2017, 2020
Ontwerper: CNR, Werdera SRL

Platform: PC, Android, iPhone.

Systeemeisen:
--- Windows 7 64-bit en hoger - Processor: 2.33 GHz of sneller - 2 GB RAM - Grafische kaart: Intel HD 530 - DirectX compatible geluidskaart met de laatste drivers - 530 MB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, cartoon, mutaties, wereld redden, humor, 2D handgetekende beelden in stripboekstijl, 3de persoon, point & click.

Extra info:
Het korte deel 1 (Buck Bradley Comic Adventure) in de serie verscheen in 2017 en is gratis verkrijgbaar.

Beschrijving:
Deel 1: The World to Come van het avonturenspel in stripboekstijl, speelt zich af in een door vervuiling verwoest land, waar lucht, water en voedsel mensen veranderen in mutanten.
Aan het begin van het spel staat Ciroki op het punt haar liefde aan Buck Bradley te verklaren, wanneer ... puff!.... ze ineens door een roze wolk in een klein monster verandert.
Buck besluit zijn vriendin te helpen weer mens te worden. Hij gaat op zoek naar hulp in de wereld van Terrastramba, rijdend op een vreemde fiets met kruiwagen-zijspan.

      

In deel 2: The Sand and the Techno-pyramid gaan de avonturen van Buck en Ciroki in de wereld van Terrastramba door.
Na het helpen van een boer om zijn boerderij nieuw leven in te blazen dankzij de uitvinding van biogas, laden Buck en Ciroki hun fiets met kruiwagen in een trein richting New Milan. Er wordt beweerd dat de maker van deze futuristische stad, die iedereen de architect noemt, de kennis heeft om Ciroki weer menselijk te maken!

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots deel 1   of   screenshots deel 2.