S P E L - I N F O

         

THE STRANGE STORY OF BRIAN FISHER


Uitgever: Intetic/ 2020
Ontwerper: Intetic

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 8/10 - Processor: Intel Core i7, Ryzen 1600X - 8 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA Geforce GTX 1060 / AMD RX570, 4GB - DirectX 11 - 8 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Science fiction mysterie, detective, casual puzzels, getekend realisme, realtime 3D, 3de persoon, muis/toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Brian Fisher is een 38-jarige rechercheur van de politie, gespecialiseerd in het opsporen van verdwenen mensen. de reden voor deze beroepskeuze was de verdwijning van zijn vader, nu twintig jaar geleden.
Brians vader, die ruimtevaartdeskundige en astrofysicus was, deed een ontdekking die van belang was voor het voortbestaan van de mensheid. Maar voor hij het wereldkundig kon maken, verdween hij onder verdachte omstandigheden.
Brian wordt momenteel achtervolgd door een onbekende man die de ontdekking wil stelen om de wereld te regeren. Brian is niet op de hoogte, noch van de ontdekking van zijn vader, noch waarom de onbekende man hem achtervolgt.

Chapter 1
Brian deed zijn uiterste best om enig spoor te vinden van zijn verdwenen vader, maar tot op heden zonder succes.
Maar dan wordt Brian ontvoerd door een onbekende man Brian en gevangen gezet in de hut van zijn vader diep in een nauwelijks toegankelijk bos. Brians vader gebruikte deze hut als een geheime werkplaats.
Brian herinnert zich niet meer hoe hij werd ontvoerd en hoe hij in de hut terecht kwam. Hij kent de hut alleen uit de verhalen van zijn moeder, maar toch heeft hij het gevoel hier eerder te zijn geweest. opgesloten in de kelder van het gebouw is zijn belangrijkste doel ontsnappen.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.