S P E L - I N F O

         

ALICE TRAPPED BEYOND WONDERLAND


Uitgever: MediaCity Games / 2021
Ontwerper: MediaCity Games

Platform: PC, Android, iPad, iPhone.

Systeemeisen:
--- Windows XP/Vista/7/10 - Processor: 1GHz CPU - 512 MB RAM - Grafische kaart: DirectX compatible met 128 MB geheugen - DirectX 10 - 500 MB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart met DirectX 9.0c support.

Categorie:
Fantasie, wonderland, kidnapping, zoektocht, casual, 2D geïllustreerd realisme, slideshow, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Je wordt wakker in je rustige kleine appartement aan de rand van Londen na een vreemde droom, waarin je, ondanks alle inspanningen, je vrienden niet uit de handen van de boze rode koningin kon redden. Pfff, het duurt even voor je kalmeert en je realiseert dat het misschien alleen een boze droom was.
Maar dan duikt er ineens een brief op je bureau op, die onmiddellijk je aandacht trekt.
Lieve Alice, het was geen droom, de boze rode koningin heeft al je vrienden uit Wonderland gekidnapt en verbannen naar het bos van de seizoenen, aan de rand van haar koninkrijk! Maar je hebt mij nog steeds! Alsjeblieft, alleen jij kunt ze helpen! Schiet op!
PS. Ik heb je een postduif naar je huis gestuurd om je te helpen de weg te vinden.
Groeten van De Tijd.


De Tijd heeft je laten zien dat dit allemaal niet zomaar een droom was. Je vraagt ??je af hoe hij je een brief heeft geschreven en of het veilig is om hem te vertrouwen. Maar het is ongetwijfeld zo, dat alleen hij, de tijd, zal leren of je gelijk of ongelijk had.
Dus besluit je dat je met de Tijd aan je zijde een nieuw avontuur aangaat, waarin je voor eens en voor altijd je vrienden zult redden om ze terug te brengen naar hun huis in 'The Wonderful Wonderland'.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.