S P E L - I N F O

         

WESTMARK MANOR


Uitgever: Toadman Interactive / 2020
Ontwerper: Nodbrim Interactive

Platform: PC.

Systeemeisen:
Een 64-bit processor en operating system zijn noodzakelijk.
--- Windows 7/8.1/10 (64-BIT Required) - Processor: Intel Core i5-4460 of AMD FX-6300 of beter - 8 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 of AMD Radeon R7 260x met 2GB Videogeheugen - DirectX 11 - 5 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Horror, mysterie, zoektocht, occultisme, RPG-elementen, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Theodore Westmark is conservator bij de afdeling oude geschiedenis. hij is een man die veel vreemde dingen in zijn leven heeft gezien, maar zich de laatste tijd heeft verdiept in onderzoek naar het occulte. Hij heeft jaren van zijn leven besteed aan de zoektocht naar een oude alchemistische formule die ruimte en tijd zou beheersen. Theodore gelooft dat dit zijn vrouw Elizabeth van haar nachtmerrieachtige ziekte kan bevrijden.
Theodore vond wat hij zocht in Vörnum, een eiland voor de kust van Noorwegen en bracht vervolgens al het materiaal terug naar zijn huis om het rustig en ongestoord te kunnen bestuderen.

Maar er zit iets duisters en sinisters in de donkerste hoeken van het landhuis en wellicht zelfs in Theodore zelf. Zie je angsten onder ogen om de angstaanjagende geheimen te onthullen. Het huis zal ze echter niet gewillig opgeven. Je hebt al je verstand en moed nodig om de duisternis en de verschrikkingen die erin zitten te trotseren terwijl je probeert in leven te blijven.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.