S P E L - I N F O

         

WHATEVERLAND


Uitgever: Caligari Games / 2022
Ontwerper: Caligari Games

Platform: PC, Consoles.

Systeemeisen:
--- Windows 7 (64 Bit) - Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz - Grafische kaart: NVidia Geforce GTX 650 Ti, AMD Radeon HD 7790 - 7 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Fantasie, andere wereld ontsnappen, magie, bovennatuurlijk, humor, 2D en 2.5D handgetekend beeld, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Vincent is een beroepsdief die besluit een kostbare ketting te stelen uit een herenhuis. Hier woont een eenzame oude vrouw genaamd Beatrice. Zijn plan zou perfect zijn verlopen, maar jammer genoeg betrapt de oude dame hem op heterdaad en blijkt ze een machtige heks te zijn!
Voor straf stuurt Beatrice hem naar een parallelle wereld die ze speciaal heeft gecreŽerd, om iedereen die ze als haar vijand beschouwt, op te sluiten.
De allereerste bewoners van deze bizarre wereld noemden het "Whateverland", en sindsdien is die naam een beetje blijven hangen.
Vincent ontmoet een charmante, maar ook een kleine vervelende geest genaamd Nick. Samen gaan ze proberen en weg naar buiten te vinden. Of dat lukt?

Het spel is opgebouwd uit kleine "hoofdstukjes", die onafhankelijk van elkaar in willekeurige volgorde zijn uit te spelen.
Vincent kan de problemen op lossen door van mensen te stelen of hen te helpen.
De dialogen vertellen meer over de wereld en haar bewoners en beÔnvloeden Vincents relatie met Whateverlanders en zijn sidekick Nick.

      


Eerst uitproberen?    Download de gratis proloog, op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.