S P E L - I N F O

         

WEAKLESS


Uitgever: Cubeish Games, Punk Notion / 2020
Ontwerper: Punk Notion

Platform: PC, Xbox One

Systeemeisen:
--- Windows 7 SP1 64-bit of later - Processor: Intel i3 zesde generatie - 8 GB RAM - Grafische kaart: GeForce GTX 650 Ti - 4 GB beschikbare opslagruimte - DirectX compatible geluidskaart.

Categorie:
Fantasie, houten wezens, vriendschap, wereld redden, 2 speelbare karakters, geïllustreerd realisme, realtime 3D, toetsenbordbediening.

Beschrijving:
Ze zeggen dat vriendschap ontstaat wanneer twee mensen elkaar aanvullen. In Weakless is dit niet alleen een observatie van menselijke interactie, het is een zeer tastbaar iets.
Je speelt als twee Weavelings - zorgeloze, houten wezens - waarvan er één doof is en de andere blind. Ga met onze twee onwaarschijnlijke helden op hun ongeplande reis om hun wereld te redden van de oprukkende Rot. Bescherm het dorp en de beschaving van de Weavelings door de gestage stroom van hars, de levensenergie voor elk levend wezen in deze wereld, te herstellen.
Je kunt slechts één personage tegelijk besturen, wat betekent dat je de zintuigen van beide niet tegelijkertijd kunt gebruiken. Hierdoor krijg je een uniek perspectief op hoe verschillend ze de wereld om hen heen waarnemen en tegelijkertijd hoe de twee elkaar ondersteunen en aanvullen.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.