S P E L - I N F O

         

THE WATCHMAKER


Uitgever: Got Game Entertainment / 2001
Ontwerper: Trecision

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95/98/ME/2000/XP - Processor: Pentium II 266 MMX (Pentium III aanbevolen) - 64 MB RAM (128 MB aanbevolen) - 3D videokaart met 8 MB VRAM (16 MB aanbevolen) - 8x CD-ROM (24x aanbevolen) - 400 MB vrije schijfruimte.

Categorie:
Mysterie, bovennatuurlijk, samenzwering, 2 speelbare karakters, 3D getekend realisme, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Eeuwen geleden werden twee dozijn mannen zorgvuldig uitgekozen om onsterfelijk te worden. Elk van hen met eigenschappen die de wereld naar een toekomst zouden leiden zonder strijd, honger en onderdrukking. Door wetenschap en de technologie van het maken van klokken uit die tijd te combineren, bedacht de horlogemaker een formule om zijn plan te verwezenlijken - en het lukte!
Maar honderden jaren later zijn de onsterfelijken bezweken aan de honger naar wereldmacht.
Het geheim om hun lust en hebzucht te stoppen en de wereld van hen te redden, ligt diep in het 18e-eeuwse Oostenrijkse kasteel.

Dit is het punt waarop het spel begint.
Advocaat Victoria Conroy en Darrel Boone, een expert in paranormale verschijnselen, ontmoeten elkaar voor het eerst op een advocatenkantoor in Londen.
Vijf uur later zet een taxi Victoria en Darrel af voor de poorten van een mysterieus en imposant kasteel in het huidige Oostenrijk.
Hun toegewezen missie is om een apparaat terug te vinden dat lijkt op een grote slinger. Het apparaat is gestolen door een marginale groep religieuze fanatici en zou verborgen zijn in het kasteel. Het vermogen van de slinger om de energie van de aarde te maximaliseren, in combinatie met een snel naderende zonsverduistering, vormt nu een ernstige bedreiging voor het voortbestaan van de mens. Victoria en Darrel moeten de slinger vinden en voor middernacht stoppen om een catastrofe met mogelijk wereldwijde gevolgen te voorkomen.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.