S P E L - I N F O

         

VERNE: The Shape of Fantasy


Uitgever: Assemble Entertainment / 2023
Ontwerper: Gametopia

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- Windows 10 - Processor: 2Ghz+ - 4 GB RAM - 1 GB beschikbare opslagruimte.
--- MAC OS X 10 of later - Processor: 2Ghz+ - 4 GB RAM - 1 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Fantasie, redding wereld, Nemo, Nautilus, naar Jules Verne, zoektocht, 2D pixelgetekend platform, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Het is het jaar 1888, de oorlog tegen de meedogenloze "Nation" komt tot een hoogtepunt en dreigt het alternatieve land Hemera volledig te vernietigen.
Als laatste redmiddel om hun wereld te redden, gaan Jules Verne en kapitein Nemo op zoek naar de bron van de kracht van Atlantis, aan boord van de beruchte onderzeeŽr Nautilus.

Als we de legendes mogen geloven, ligt daar een oud artefact begraven dat de kracht heeft om de loop van de geschiedenis te veranderen: de Vlam van Hephaestus! Een artefact waarvan de machtige kracht ooit verantwoordelijk was voor zowel de opkomst als de ondergang van het legendarische Atlantis.

Tijdens zijn reis zal Jules Verne niet alleen onvoorstelbare wonderen en mysteries ontdekken - hij moet ook het hoofd bieden aan een duistere en schijnbaar overweldigende entiteit wiens enige ambitie het is om de verbeeldingskracht uit de hoofden van alle mensen van Hemera uit te roeien ... inclusief de zijne!

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, via de officiŽle site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.