S P E L - I N F O

         

tiny & TALL: Gleipnir


Uitgever: t&T Studios / 2018
Ontwerper: t&T Studios

Platform: PC, Mac, Linux.

Systeemeisen:
--- Windows XP+ - Processor: Duo Core 1.8Ghz+ - 2 GB RAM - Grafische kaart met minstens 512MB Shared VRAM en openGL 2.0 - 1500 MB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Fantasie, Noorse mythologie, humor, schatzoektocht, gestileerde 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Gleipnir, het eerste deel in deze humoristische, klassieke en tegelijk moderne serie, is geïnspireerd door de legendarische titels van LucasArt.
Je lost ingewikkelde puzzels op, praat met exentrieke figuren en ontdekt een epische Noorse legende.

Fenrir de wolf, zoon van Loki, is een monster. Om hem onder controle te kunnen houden, roepen de Goden de hulp in van tiny & Tall. Deze twee nauwelijks capabele, maar wel charmante smeden zijn contractueel verbonden aan de Noorse Goden en moeten een onbreekbare ketting maken. Dat gaat echter niet zomaar, ze hebben er pezen van een beer, de baard van een vrouw, het geluid van de voetstap van een kat, de wortels van een berg, het speeksel van een vogel en de adem van een vis voor nodig.
Elk magisch ingrediënt zal al moeilijk genoeg zijn om te verkrijgen. En erger nog, ze zullen op hun zoektocht worden gadegeslagen door de kwaadaardige en gloeiende rode blik van Loki, die, als Fenrir's vader het helemaal niet eens is met het idee van die ketting.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.