S P E L - I N F O

         

WHAT MAKES YOU TICK + A Stitch in Time


Uitgever: Lassie Games / 2007/2010
Ontwerper: Lassie Games

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows - Installatie van Adobe AIR - 1024◊768 minimum screen resolutie.

Categorie:
Mysterie, ontvoering, zoektocht, handgetekende 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, point & click.

Extra info:
What Makes You Tick verscheen in 2007 als een kort gratis adventurespel.
In 2010 volgde het langere commerciŽle vervolg: What Makes You Tick: A Stitch in Time. Deze versie werd in 2015 eveneens freeware en dus gratis.

Walkthrough: klik hier voor Yvonnes Nederlandstalige walkthrough.

Beschrijving:
Een jonge man genaamd Nathan en de briljante wetenschapper Dr. William Coppelius, arriveren in het kustplaatsje Ravenhollow in de zoektocht naar de ontvoerde kleindochter van Coppelius.
Ondertussen is een andere jongeman genaamd Nigel Trelawney naar dit slaperige vissersdorp geroepen vanwege de nalatenschap van zijn overleden vader, na de verdachte sluiting van het Smith Institute for Advanced Research.
Nigel ontdekt echter al snel dat niet alles pais en vree is in Ravenhollow. Een veiligheidsmacht van het nabijgelegen kasteel heeft het dorp bezet. Tirannie en onderdrukking hebben de dorpsbewoners in de greep en nieuwkomers zijn onderhevig aan intens onderzoek.
Nigel begint te beseffen dat de bron van alle misleiding en mysterie die Ravenhollow momenteel teistert, teruggaat naar het Smith Institute en zijn vroegtijdige einde, en dat de kwestie van het landgoed van zijn vader een gevaarlijke link bevat naar de gekidapte kleindochter van Coppelius.

Meteen spelen?    Download beide gratis spellen, op de officiële site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.