S P E L - I N F O

         

SUMMERTIME MADNESS


Uitgever: DP Games, aNc Studios / 2021
Ontwerper: DP Games

Platform: PC, Mac, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox series X/S.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem.
--- Windows 7/8/10 - Processor: Intel Core i5-4590 / AMD Ryzen 5 1600 - 6 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia Geforce GTX 970 / AMD RX 570 - DirectX 12 - 2 GB beschikbare opslagruimte.
--- MAC OS 10.15 (Catalina) of hoger - Processor: Intel Core i5-4590 / AMD Ryzen 5 1600 - 6 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia Geforce GTX 970 / AMD RX 570 - 2 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Surrealistisch, mysterie, schilderijwereld, gestileerde beelden, realtime 3D, 1ste persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Het is 1945 en de oorlog heeft de stad Praag verwoest.
Geïsoleerd in zijn huis schildert een kunstenaar steeds mooiere creaties in contrast met de lelijkheid om hem heen.
Op een nacht krijgt hij bezoek van een mysterieuze vreemdeling die hem de kans biedt om een van zijn eigen creaties binnen te gaan, ver weg en vrij van oorlog. Er zit slechts éé n maar aan: Hij moet dan voor middernacht zijn weg terug vinden, anders zou zijn ziel voor altijd vast komen te zitten in het canvas.
De kunstenaar, die zich alleen voelt, op de rand van waanzin en geterroriseerd door de geur van de dood die van de straten binnensluipt, stemt in met de deal. Maar eenmaal in zijn schilderij getransporteerd, realiseert hij zich dat het canvas meer mysteries bevat dan zelfs hij tijdens het schilderen bedoelde. Terwijl hij rondloopt in de surrealistische omgeving, begint het eiland te veranderen. Er verschijnt een schip, een vuurtoren en overal zijn puzzzels op te lossen, die weer nieuwe, wonderbaarlijke dingen oproepen.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.