S P E L - I N F O

         

STRAY


Uitgever: Annapurna Interactive / 2022
Ontwerper: BlueTwelve Studio

Platform: PC, Playstation 5.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem.
--- Windows 10 - Processor: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 2600 - 8 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 780, 3 GB / AMD Radeon R9 290X, 4 GB - DirectX 12 - 10 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Cyberpunk, kat, robots, onderzoek, stealth, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 3de persoon, toetsenbordbediening.

Beschrijving:
Verdwaald, alleen en gescheiden van zijn familie, moet een zwerfkat een eeuwenoud mysterie ontrafelen om uit een lang vergeten stad te ontsnappen. Het kattenavontuur speelt zich af in de gedetailleerde, neon-verlichte steegjes van een vervallen cyberstad en de duistere omgevingen van haar louche onderbuik. Zwerf hoog en laag door de omgeving, verdedig jezelf tegen onvoorziene dreigingen en los de mysteries op van deze ongewenste plek, die wordt bewoond door nieuwsgierige droids en gevaarlijke monsters.
Zie de wereld door de ogen van een kat en communiceer op speelse manieren met de omgeving. Wees onopvallend, wendbaar, dom en soms zo irritant mogelijk tegen de vreemde bewoners van deze mysterieuze wereld.
Onderweg sluit de kat vriendschap met een kleine vliegende drone, die alleen bekend staat als B-12. Met deze nieuwe reisgezel moet het duo een weg uit de stad vinden.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.