S P E L - I N F O

         

THE REWINDER


Uitgever: Gamera Game / 2021
Ontwerper: MistyMountainStudio

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- Windows 7 of hoger - Processor: Intel i5 Quad-Core - 2 GB RAM - Grafische kaart: Intel HD 4000 - 2 GB beschikbare opslagruimte.
--- MAC High Sierra 10.13 - Processor: Intel i5 Quad-Core - 2 GB RAM - Grafische kaart: Intel HD 4000 - 2 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Mythologie, Chinees, geesten, tijdmanipulatie, handgetekende 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
De speler neemt de rol aan van Qi Yun, een rewinder, die het vermogen heeft om met geesten te communiceren en de herinneringen van andere mensen te verkennen. Door gebruik te maken van zintuigen en de intenties van anderen te beïnvloeden, kan hij het verleden veranderen.

Op verzoek van de Spirit Wardens (de bewakers van de onderwereld), gaat Qi Yun naar een klein dorp waar een merkwaardig geval van verdwijningen en sterfgevallen plaatsvond, en een geest niet kon worden gereïncarneerd.
Het eens zo bloeiende dorp blijkt verlaten en vol haatdragende geesten. Een eenzame vrouw is alleen achtergebleven in het theehuis. Op wie wacht ze? Waar zijn alle andere dorpelingen gebleven? Wat is er zeven jaar geleden echt gebeurd?
Naarmate het onderzoek vordert, kun je in de tijd reizen, mythologische wezens ontmoeten en licht werpen op de waarheid achter een in mysterie gehuld verhaal.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.