S P E L - I N F O

         

ROCCO'S ISLAND: Ring to End the Pain


Uitgever: Cogoo / 2022
Ontwerper: Cogoo

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem.
--- Windows 10 64 bit - Processor: AMD FX-8350 / AMD Ryzen 5 1600X of Intel Core i5-4670 - 8 GB RAM - Grafische kaart: AMD Radeon HD 7850 of NVIDIA GeForce GTX 660 - DirectX 12 - 5 GB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart: Realtek HD Audio.
--- MAC OS Catalina - Processor: 2 GHz Intel i5 of better - 4 GB RAM - 5 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Fantasie, verantwoordelijkheid nemen, wereld redden, casual puzzels, 2D handgetekende beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
De onschuldige fout van een bange tiener resulteert in een race tegen de klok die de loop van de geschiedenis kan veranderen.
Evelyn, onze heldin van 16 jaar, wordt wakker op een prachtig verlaten strand, zonder zich te herinneren hoe ze daar kwam. Evelyn merkt dat ze een tijdje gebiologeerd is door het vreemde landschap, maar komt al snel tot bezinning en voelt een instinctieve behoefte om erachter te komen waar ze is, hoe ze daar is gekomen en hoe ze naar huis kan terugkeren.
Op een steenworp afstand van haar aan de rand van het strand vindt ze brandende fakkels die een grote bel markeren, die er net zo oud uitziet als de dikke wijnstokken die ze bedekken. Evelyn nadert de bel en ziet dat deze is gegraveerd met nauwelijks herkenbare tekeningen en letters. Nadat ze de bellen heeft afgestoft en zich op de personages concentreert, onderscheidt ze de woorden "RING TO END THE PAIN".

Evelyn moet haar fout ongedaan maken en iedereen redden op het onbekende eiland waar ze wakker werd. Het is zowel fantastisch als verontrustend voor haar, om zich te realiseren dat ze nu verantwoordelijk is voor het leven van alle bewoners, die zelf enorm verschillen in temperament en uiterlijk. Haar enige hoop om ze te redden is om op eigen risico te leren met elkaar om te gaan!
De reis gaat zowel over het eigen verleden en zelfontdekking als over het omgaan met het heden.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.