S P E L - I N F O

         

REAH: Face the Unknown


Uitgever: Project 2 Interactive / 1998
Ontwerper: Detalion

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95 - Processor: Pentium 90 MHz (166 MMX aanbevolen) - 16 MB RAM - 4x CD-ROM drive - SVGA videokaart met 1 MB geheugen - 180 MB opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, vreemde planeet, teleporteren, onderzoek, bovennatuurlijk, geïllustreerd realisme, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Reah is een onbekende planeet, die niets bevat dat het stichten van een kolonie zou rechtvaardigen.
Er werd echter een basis opgezet, om in het geheim een ??buitenaards voorwerp te onderzoeken - een teleportatiepoort, die mensen naar een andere dimensie teleporteert. De poort verbindt Reah met enkele andere totaal verschillende planeten.
Het onderzoek van een andere dimensie was behoorlijk moeilijk, omdat het leek alsof menselijke technologie heel weinig nut had op die onontdekte plaats en daar niet goed werkte. Dus de enige manier om het te onderzoeken is om er persoonlijk naar toe te gaan.
Dus heeft een kleine groep wetenschappers aan de andere kant van de poort een klein onderzoekscentrum opgezet en jij, als journalist, krijgt de kans om het te bezoeken en de grote ontdekking aan de wereld bekend te maken.
Het leek er echter op dat er bepaalde problemen waren op de portaalsite en dat die verbinding op het punt stond instabiel te worden. Maar dat is natuurlijk niet genoeg om de ambitieuze journalist te stoppen die klaar is om beroemd te worden, dus je stapt in. En ja hoor, de verbinding wordt verbroken en jij staat in een andere dimensie voor de muren van een vreemde stad, met uitzicht op het onbekende.
Nu maar op zoek naar je weg terug naar je eigen wereld, als dit tenminste nog mogelijk is!

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.