S P E L - I N F O

         

THE PROCESSION TO CALVARY


Uitgever: Joe Richardson / 2020
Ontwerper: Joe Richardson

Platform: PC, Mac, Linux, Android, iOs, XBox One, Switch, PS4.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem.
--- Windows XP/Vista/7/8/10 - Processor: 2 GHz - Dual Core - 4 GB RAM - DirectX 11 - 1 GB beschikbare opslagruimte.
--- MAC OS 10.11 - Processor: 2 GHz CPU - 4 GB RAM - 1 GB beschikbare opslagruimte.
--- LINUX Ubuntu 14.04 - Processor: 2 GHz - Dual Core - 4 GB RAM - 1 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Historische satire, geanimeerde schilderijen uit Renaissance, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
In dit vervolg op Four Last Things is er veel gebeurd sinds we onze noodlottige hoofdpersoon voor het laatst ontmoetten. De Reformatie is gekomen, er is een heilige oorlog uitgevochten, je onderdrukkers zijn overwonnen, de kerken van de Oude God liggen in puin en duizenden onschuldige mensen zijn vermoord!
Maar het is niet allemaal goed nieuws; de tiran Hemelse Petrus is aan je klauwen ontsnapt en heeft zich teruggetrokken in de relatieve veiligheid van het zuiden.
Er duiken een hele reeks toekomstige nieuwe religieuze leiders op. Volg je de leer van Huldrych Zwingli en ga je naar de Bijbel voor antwoorden? Word je een mennoniet, neem je een duik in het meer en verstop je je in een bos totdat de hele zaak omver waait? Of blijf je bij je wapens en volg je je oude meesters Zuid?

Je reis neemt je mee door een rijk gedetailleerd landschap, opgebouwd uit honderden verschillende Renaissance-schilderijen. Je steelt een schip, voert een ezel, doet mee aan een talentenjacht, helpt een onbekwame straatgoochelaar, zingt, danst, speelt de (magische?) Fluit, prikt het gezicht van een man, jaagt op schatten en maakt een praatje met Onze Lieve Heer Almachtig ...
Maar als je de hemelse Petrus vindt, hoe neem je dan wraak !?
Als je tijdens je reis iemand doodt, zal het gerucht zich snel verspreiden en helpt niemand je meer. Je kunt dan alleen nog iedereen vermoorden die op je weg komt... en dat alles op een Monthy Python-achtige wijze.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Renaissance serie:
Four Last Things