S P E L - I N F O

         

PHANTASMAGORIA: A Puzzle of Flesh


Uitgever: Sierra On-Line / 1996
Ontwerper: Sierra On-Line

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- MS-DOS 5.0 of hoger / Windows 95 - Pentium 75 MHz processor - 12 MB RAM - 4x CD-ROM drive - 256 kleuren videokaart - 16 MB opslagruimte.

Categorie:
Horror, moorden, psychologisch, erotisch, live action, fotografisch, 3de persoon, point & click, leeftijd 18+.

Beschrijving:
Curtis Craig is een inmiddels dertigjarige man, die een gruwelijke jeugd achter de rug heeft. Zijn vader was betrokken bij een illegaal, uiterst geheim experiment voor een bedrijf genaamd WynTech Industries. Er is bijna niets bekend over de ware aard van dit experiment; maar iets erin beïnvloedde de geestelijke gezondheid van Curtis' moeder en dreef haar uiteindelijk tot zelfmoord. Curtis' vader werd later neergeschoten, waardoor de arme kleine jongen ernstige gedragsstoornissen kreeg en uiteindelijk in therapie ging.

Nu, een jaar nadat hij uit de psychiatrische inrichting is ontslagen, werkt Curtis bij WynTech Industries, wiens manager, Paul Warner, schijnbaar de taak op zich heeft genomen om voor Curtis te zorgen. Hij probeert de oorzaak van zijn psychotische episodes en de mysterieuze moorden die overal om hem heen uitbreken te vinden, terwijl hij steeds meer ontdekt over zijn vorige leven en het lot van zijn vader.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de serie:
Phantasmagoria