S P E L - I N F O

         

PERFECT TIDES


Uitgever: Three Bees / 2022
Ontwerper: Meredith Gran, Three Bees

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- Windows 7/10 - Processor: Pentium of hoger - 128 MB RAM.
--- MAC OS10.

Categorie:
Drama, filosofisch, humor, opgroeiende tiener, jaar 2000, handgetekende 2D beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Het is het jaar 2000. Tiener Mara woont op een eiland, met haar ouders, een virusvrije computer en een 56k-modem.
Met prachtige glooiende duinen, vrij rondlopende herten en geen auto's in zicht, is het landschap eigenlijk een paradijs. Maar dat is niet alles waar het om draait. Drie seizoenen per jaar is het eiland praktisch verlaten. En omdat naar school gaan op het vasteland niet altijd mogelijk is, is internet meestal de enige plek waar Mara te vinden is en mensen ontmoet.
Niet dat Mara het de laatste tijd erg vindt: het online leven brengt haar naar wilde nieuwe plekken. Ze wil schrijfster worden en voelt hier acceptatie en creatieve kracht. En ook voelt ze voor het eerst iets dat heel dicht in de buurt komt van hoe ze zich voorstelde dat liefde zou zijn.

Met Mara voeren de vier seizoenen van het jaar je genadeloos van de ene openbaring naar de andere. Terwijl de zomer nadert, pulseert het eiland van nerveuze verwachting, en jij ook. Je leven staat op het punt om op onomkeerbare manieren te veranderen - in onvoorstelbare richtingen. Misschien ontdek je binnenkort wat er achter het eiland ligt, en misschien nog mysterieuzer, in de diepten van je eigen hart.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.