S P E L - I N F O

         

NINE WITCHES: Family Disruption


Uitgever: Blowfish Studios / 2020
Ontwerper: Indiesruption

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem.
--- Windows 7 - Processor: Intel i5 Quad-Core - 1 GB RAM - Grafische kaart: Intel HD 4000 - DirectX 10 - 2 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, bovennatuurlijk mysterie, samenwerken, met actie-elementen, getekende 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Oktober 1944. Er is iets vreemds gaande in Sundäe, een rustiek Noors stadje waar een mysterieuze donkere maan in de lucht hangt en de inwoners ongerust maakt.
Terwijl de Tweede Wereldoorlog voortduurt, komt de Okkulte-SS, een geheime divisie van het Derde Rijk, aan in Sundäe om een oude vloek te ontketenen, in een wanhopige poging om het verloop van de oorlog te beïnvloeden.
Alexei Krakovitz, een volledig verlamde professor in de occulte wetenschappen, en Akiro Kagasawa, zijn trouwe assistent, worden naar Noorwegen gestuurd op een geheime missie om het mysterie te ontrafelen en de wereld te redden uit de klauwen van de Nazi's. En natuurlijk ook om die veroeren zielen te helpen hun reis naar het hiernamaals voort te zetten.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.