S P E L - I N F O

         

NANCY DREW 10: The Secret of Shadow Ranch


Uitgever: Her Interactive / 2004
Ontwerper: Her Interactive

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 98/Me/2000/XP - Processor: Pentium II 400 MHz - 64 MB RAM - 300 MB opslagruimte - 16 MB DirectX compatible videokaart - 16 bit DirectX compatible geluidskaart - 12x CD-ROM drive.

Categorie:
Teenager detective, Arizona, ranch, spookpaard, minigames, geïllustreerd realisme, slideshow, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Nancy is uitgenodigd voor een vakantie in Shadow Ranch in Arizona.
Meteen op de eerste dag, ontdekt Nancy dat de eigenaren van de ranch, Ed en Bet Rawley, verdwenen zijn. De vorige avond kwam er een gloeiend paard galopperen naar de boerderij, wat een enorme opschudding veroorzaakte, en kort daarna werd meneer Rawley gebeten door een giftige slang en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Dirk Valentine, een outlaw uit de jaren 1880, had een relatie met de dochter van de sheriff, Frances Humber, die op Shadow Ranch woonde. Dirk werd gearresteerd en uiteindelijk opgehangen, maar de plaatselijke legende zegt dat Dirk's paard is teruggekomen om zijn meester te wreken en dat iedereen die het ziet, ongeluk zal overkomen.
Er zijn de laatste tijd veel ongelukken gebeurd en de cowboys op de ranch geloven dat het spookpaard de oorzaak is, maar Nancy denkt dat hier een gewoon mens achter zit.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.