S P E L - I N F O

         

MORTADELO Y FILEMÓN: Una aventura de cine


Uitgever: Erbe Software / 2019
Ontwerper: Alcachofa Soft

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/10 - 128 MB RAM - 1 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Humor, SF reis door films, naar strip Paling en Ko, cartoon 2D en 2.5D beelden, 2 speelbare karakters, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Geheimagenten Mortadelo y Filemón, oftewel Paling en Ko, zoals de bekende stripfiguurtjes van Francisco Ibanez hier in Nederland heten, beleven een bijzonder avontuur.
In de T.I.A (Spaans voor tante en een woordspeling op CIA) gaan alle alarmbellen af. De hoge heren willen (nog meer) het budget van het bureau verminderen, zijnde dat van professor Bacterio en zijn bizarre, maar soms effectieve uitvindingen als eerste. Maar de professor heeft een troef in handen om indruk te maken: hij heeft een geweldige machine uitgevonden om binnen films te kunnen reizen.
Wanneer de uitvinding echter in gebruik wordt genomen, gebeurt er iets rampzaligs dat alle expertise van de beroemdste agenten van het agentschap, Morth & Phil, vereist om te voorkomen dat chaos en vernietiging onze dimensie overnemen.
De twee geheimagenten die er ook niets aan kunnen doen dat zij altijd in vreselijke situaties terecht komen, bezoeken nu de beroemdste western- horror-, avonturenfilms in zwartwit en kleur in de filmgeschiedenis en ontmoeten karakters als Dracula, Norman Bates, Freddy Krueger, John Wayne, Charlie Chaplin én dinosaurussen om mysteries en puzzels op te lossen.

Het spel is Spaans gesproken en Engels ondertiteld.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.