S P E L - I N F O

         

THE MORTUARY ASSISTANT


Uitgever: DreadXP / 2022
Ontwerper: DarkStone Digital

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7 of hoger - Processor: 2 GHz of hoger - 4 GB RAM - Grafische kaart: geforce 960 of hoger - DirectX 11 - 4 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Thriller, horror, demonen, mortuarium, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 1ste persoon, toetsenbordbediening, leeftijd 18+.

Beschrijving:
Je hebt recent je diploma mortuariumwetenschappen behaald.
River Fields Mortuary heeft je een stageplek gegeven. In de afgelopen maanden heb je vele uren de begrafenisondernemer geholpen bij de dagelijkse taken, samen met het leren van de ins en outs van het balsemingsproces en hoe je op de juiste manier met de overledene omgaat en voor hem zorgt.
De begrafenisondernemer van River Fields heeft het thuis moeilijk en moet regelmatig het kantoor verlaten vanwege familienoodgevallen. Hierdoor is hij je steeds meer verantwoordelijkheid gaan geven. Je bent nog relatief nieuw en twijfelt of je al deze nieuwe taken op je moet nemen, maar hij verzekert je dat je geweldig werk hebt geleverd en het werk aankunt.
Op een late avond gaat de telefoon gaat met de begrafenisondernemer aan de andere kant van de lijn. Je wordt naar je werk geroepen om wat balsemingen te doen. De dood houdt immers de daguren niet aan.
Nu is het aan jou om de lichamen van de overledenen te behandelen en de gebruikelijke taken van de begrafenisondernemer uit te voeren, van basisregistratie tot volledige balsemingen.
Maar er is iets anders aan deze lichamen omdat er iets anders aan jou is! De geruchten zijn waar en je kunt niet weggaan, je staat er alleen voor.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op de officiŽle itch.io site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.