S P E L - I N F O

         

MOONS OF MADNESS


Uitgever: Funcom / 2019
Ontwerper: Rock Pocket Games

Platform: PC, Playstation 4, Xbox One.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/8.1/10 x64 bit - Processor: Intel Core i7-2600K of AMD Ryzen 5 1500X of gelijkwaardig - 8 GB RAM - Grafische kaart: GeForce GTX 1060 of Radeon RX 580 - 15 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, Lovecraftiaanse horror, ruimte, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 1ste persoon, muis/toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Er is een mysterieus signaal opgevangen van de rode planeet.
De boodschap stelt de Orochi-wetenschappers voor een raadsel. Hun analist heeft het ontleed en bepaalt dat het afkomstig is van intelligent leven. Het management van Orochi is onmiddellijk tot de conclusie gekomen dat deze ontdekking te gevoelig was voor het grote publiek en heeft het in de doofpot gestopt. De corporatie is in het geheim begonnen aan de bouw van Invictus, een hypermoderne buitenpost voor onderzoek op Mars om de ware aard van de boodschap te achterhalen.

Jij speelt de rol van Shane Newehart, een technicus op Trailblazer Alpha, en vanwege je lage rang ben je je compleet onbewust van het bestaan van het mysterieuze signaal. Jouw enige taak is om alles draaiende te houden tot het transportschip Cyrano arriveert met een nieuw team om je werk over te nemen.
Al snel ontdek je vreemde, ongebruikelijke problemen. Cruciale systemen werken niet, de kas is gevuld met een vreemde mist en de rest van je team is nog niet teruggekeerd van de EVA-missie.
Alles gaat mis. Je begint dingen te horen en te zien die er niet zijn. Visioenen, hallucinaties... of is het iets anders? Is dit echt... of word je langzaam gek?

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.