S P E L - I N F O

         

LORETTA


Uitgever: DANGEN Entertainment / 2023
Ontwerper: Yakov Butuzoff

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/10 - Processor: AMD Phenom II x4 955 - 4 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti - 1 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Psychologische thriller, moordplannen, 1940 platteland, 2D en 2.5D geïllustreerd realisme, 3de persoon, point & click, leeftijd 16+.

Beschrijving:
Loretta is huisvrouw. Haar man Walter is een schrijver.
Weggerukt uit de glitter en glamour van New York City en levend in een vervallen boerderij in het landelijke zuiden van de VS, zijn beiden niet echt gelukkig, worstelend met hun financiŽn en hun relatie.
Maar wanneer Loretta hoort van de ontrouw van haar man en een opmerkelijk lucratieve levensverzekering die op zijn naam staat, begint een griezelig plan wortel te schieten in haar brein.

Het is aan de speler om te beslissen hoe ver Loretta het zal volgen. Beslis of haar verhaal een web van bedrog blijft of dat het eindigt in bloedige moord, door middel van dialoogkeuzes en ontdekking. Het concept van het spel werd geÔnspireerd door film noir, de kunst van Andrew Wyeth en Edward Hopper, evenals het werk van Alfred Hitchcock, Philip Ridley, Stephen King en Vladimir Nabokov.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.