S P E L - I N F O

         

LOOK INSIDE


Uitgever: Uninspected / 2020, 2022
Ontwerper: Uninspected, PID Games

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/8.1/10 - Processor: Intel i5 Quad-Core - 4 GB RAM - Grafische kaart: GeForce 8800 GTX / Intel HD 4600 / Radeon HD 3850 - DirectX 11 - 500 MB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Drama, onderzoek familieverleden, zoektocht, woonhuis, 2D handgetekend realisme, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Het spel bestaat uit 3 aparte hoofdstukken, die in 2020, 2022 en ?? zijn uitgegeven.

Manon vindt een boek op de zolder van haar ouders, dat herinneringen bevat aan hun leven in de jaren 60. Ze leest het en merkt dat ze wordt ondergedompeld in het verleden van degenen die dicht bij haar staan. Ze beseft dat ze eigenlijk niet veel van hun vruegden en spijt weet!

Blader op elke pagina door de herinneringen van een nieuw lid van Manons familie, om een glimp op te vangen van wie deze persoon was op verschillende momenten in haar leven.
Doorzoek elke pagina voor gelukkige acties of blunders, rijke of mislukte ervaringen. Zet namen op de gezichten en bouw familiebanden op door hun herinneringen te vergelijken om de volledige stamboom van Manon samen te stellen.

In hoofdfstuk twee vindt Manon een nieuw notitieboekje van een familielid. Bekijk en klik op voorwerpen in de kamer, verplaats dingen en los de puzzels op, die samenhangen met de raadsels rond haar familieleden. De personages hebben nog veel facetten die Manon niet kent. Ontgrendel nieuwe portretten en namen om in de stamboom te plaatsen en ontdek het verhaal van Manon's oorsprong.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.