S P E L - I N F O

         

KITRINOS: Inside the Cube


Uitgever: Simon Says: Play! / 2018
Ontwerper: Simon Says: Play! / Yazorius

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10 - Processor: Pentium i5/i7 - 6/8 GB RAM - Videokaart met 512MB VRAM en DirectX 11 compatible - DirectX 9.0 - 1 GB beschikbare HD ruimte - Standaard geluidskaart - Muis.

Categorie:
Science Fiction, Black Cube universum, psychologische reis, 360 graden panoramische beelden, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Opmerking: Het spel bevat kleurenpuzzels.

Het is 1961. Archeoloog professor Dimarx gelooft dat hij de ontdekking van de eeuw heeft gedaan, op het verboden continent Meridia. Om alles vast te leggen voor het nageslacht, wordt hij vergezeld door zijn partner en vriend Garamuel Solus, die verantwoordelijk is het filmen van de gebeurtenis.
Als ze bij de ruŌnes aankomen, ontdekken ze een spleet in de rotsen, waarin trappen zijn uitgehouwen. Hier en daar zien ze vreemde, zwarte kristallen die kunnen duiden op een soort vulkanische activiteit. Dimarx is helemaal enthousiast en loopt zonder enige voorzorgsmaatregel de trappen af. Het lijkt wel alsof hij door een onbekende kracht geroepen wordt. Hij ontdekt de eerste "Black Cube" in de moderne geschiedenis op aarde.
Zijn geest wordt vervolgens geabsorbeerd door de "Cube" en nu mag hij door het oplossen van diverse puzzels bewijzen dat de mens waardig is.....

Meteen spelen?    Download dit gratis spel, via de officiŽle site, of op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Black Cube serie:
Asa: A Space Aventure
Catyph: The Kunci Experiment
Myha