S P E L - I N F O

         

KELVIN AND THE INFAMOUS MACHINE


Uitgever: Blyts / 2016
Ontwerper: Blyts

Platform: PC, Mac, Linux, Android, iPad, iPhone.

Systeemeisen:
--- Windows 7 - Processor: 1.7 GHz Dual Core - 2 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 260 of ATI Radeon 4870 HD of gelijkwaardige kaart met minstens 512 MB VRAM - 500 MB beschikbare HD ruimte - OpenGL verplicht.
--- MAC Mavericks 10.9 of later - Processor: Intel Core Duo.
--- LINUX Ubuntu 12.04 LTS - OpenGL en Java8+ verplicht.

Categorie:
Science fiction, humor, historie veranderen, tijdreizen, getekende 2D of 2.5D beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Wetenschapper Dr. Edwin Lupin ontwerpt een tijdmachine die eruit ziet als een douchecabine, maar wordt door zijn collega's vierkant uitgelachen. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, want nu besluit Lupin om het grootste genie aller tijden te worden, door alle grote uitvindingen die ooit gedaan zijn, op zijn naam te laten schrijven. Hij vertrekt via zijn tijdmachine naar het verleden om alle grootheden te beletten hun werk te voltooien. Dat wil hij namelijk zelf doen.
Als de tijd begint te veranderen, heeft de mensheid een held nodig, die alles weer recht kan breien. De aangewezen persoon is Kelvin, de goedhartige voormalige assistent van dr.Lupin. Hij reist Lupin achterna om onder andere Ludwig van Beethoven, Isaac Newton en Leonardo da Vinci de eer terug te geven die ze verdienden.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.