S P E L - I N F O

         

JERRY MCPARTLIN: Rebel with a Cause


Uitgever: United Independent Entertainment / 2015
Ontwerper: Bluebox Interactive

Platform: PC, Mac, Linux.

Systeemeisen:
--- Windows XP/Vista/7/8/10 - Processor: Intel Core2 Duo, AMDX 2 CPU 2.2 GHz - 4 GB RAM - Grafische kaart: Geforce GTX 275, ATI 467 - 4 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Humor, jeugdcultuur Amerika 1950, rock en roll, moordzaken, gestileerde beelden in 2D en 2.5D, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Jerry McPartlin woonde in Barnett Springs, een typisch Amerikaans stadje in het midden van de jaren 50 van de vorige eeuw. Hij wilde dolgraag een echte rockster worden en probeerde het stadje de rug toe te keren. Maar sinds zijn ouders een aantal jaren geleden verdwenen, loopt het allemaal niet zo soepel meer.
De platenbons Mr. B nam de stad over, Jerry's voormalige jeugdvriend Jimmy Lash is op elke radiozender te horen en met Luna-Lee, die een lokaal restaurant bezit, wil het ook niet echt lukken.
En dan krijgt Jerry een brief van zijn broer Bobby, een prima piloot en hobby archeoloog die een klant naar de woestijn in Arizona vloog. Bovendien wordt hij in zijn eigen huis aangevallen door onbekenden, net nadat hij een geheime kamer ontdekt heeft en krijgt hij een visioen.
Als hij dan ook nog bijna een mysterieuze moord in de schoenen geschoven krijgt, staat zijn leven helemaal op zijn kop.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.