S P E L - I N F O

         

JENNIFER WILDE: Unlikely Revolutionaries


Uitgever: Outsider Games / 2022
Ontwerper: Outsider Games

Platform: PC.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem.
--- Windows 7 of hoger (32-bit niet ondersteund) - Processor: Dual-Core 1.6 GHz - 4 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce 7600 GT/AMD X1650 XT - DirectX 9.0 - 8 GB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart.

Categorie:
Onderzoek dood, drama, spionage, revolutie, bovennatuurlijk, 2D handgetekend, zwartwit stripbeelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Aan het begin van het Jazz Age in Parijs in 1921, raakt de jonge Franse artieste Jennifer Chevalier verwikkeld in dood, spionage en revolutie.
Jennifer gelooft dat de recente dood van haar vader geen 'ongeluk' was. Nadat ze een medaillon in het appartement van haar vader vindt, probeert ze de krachten die ze reeds in haar jeugd had, te gebruiken om met geesten te praten. Met name de geest van haar vader wil ze oproepen. Per ongeluk is de geest die wordt teruggeroepen echter Oscar Wilde, de beroemde Ierse toneelschrijver, wiens geheime affaire met Jennifers vader zijn geest aan het medaillon heeft gebonden.
Jennifer en Oscar volgen een spoor van moord en revolutie, door Parijs, naar Londen en Ierland, en komen in conflict met geheime overheidsorganisaties, een Brits occult spionagenetwerk en het Ierse Revolutionaire Leger.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.