S P E L - I N F O

         

JAZZ AND FAUST


Uitgever: 1C Company / 2002
Ontwerper: Saturn Plus

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 98/2000/Me/XP - Processor: Pentium II 400 MHz - 64 MB RAM - 8x CD-ROM drive - 4 MB 3D videokaart card (16 MB aanbevolen) - 16-bit DirectX compatible geluidskaart - DirectX 8.0.

Categorie:
Schatzoektocht,samenzwering, historisch, bovennatuurlijk, geïllustreerd realisme, 2 speelbare karakters, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Jazz en Faust zijn eigenlijk twee spellen die zich in dezelfde grafische omgeving afspelen.
Je kunt de rol op je nemen van Jazz, een smokkelaar. Zijn verhaal begint in de gevangenis. Hij moet genoeg goud krijgen om zijn vrijheid te kopen en wordt daarvoor vrijgelaten.
je kunt ook spelen als Faust, een zeekapitein. Zijn verhaal begint als zoektocht naar een passagier die niet verschijnt nadat hij een passage op zijn schip heeft geboekt.

De verhalen beginnen in dezelfde stad en spelen zich af in dezelfde periode, maar verder verschillen ze van elkaar met unieke paden, samenloop van omstandigheden en puzzels die uiteindelijk tot dezelfde conclusie leiden.
Bezoek zeehavens die bruisen van de kooplieden die specerijen, slaven en andere waren verkopen, een spookstad, woestijnkaravanen en de verraderlijke handelsroutes van de open zee waar piraterij aan de orde van de dag is.
Ga op zoek naar een verborgen schat en ontdek een mysterieuze samenzwering in dit avontuur dat zich afspeelt in het oude Oosten.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.