S P E L - I N F O

         

JAMES PERIS 2: La fuente de la eterna embriaguez (De bron van eeuwige dronkenschap)


Uitgever: Pavo Entertainment / 2022
Ontwerper: Erbe Software

Platform: PC

Systeemeisen:
--- Windows 7 of nieuwer - Processor: i5 of nieuwer - 4 GB RAM - Grafische kaart: 2 GB - DirectX 8.0 - 3 GB beschikbare opslagruimte - Aanvullende opmerkingen: 3D kaart compatible

Categorie:
Parodie op James Bond, cartoon, absurde situaties, getekende 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, point & click, leeftijd 18+.

Beschrijving:
James Peris, de chaos veroorzakende geheim agent 00.5 is terug! Hij zal niet meer en niet minder dan twee missies moeten oplossen; ja, TWEE missies in één spel. Vandaar de 2 in de titel...

Deze keer krijgt Peris te maken met een maffiabaas en moet hij op zoek naar de verloren geraakte ketting van Sant Angelo, een van de juwelen gemaakt door Leonardo Da Vinci.
Tegelijkertijd zal hij de mythische "Holy Great Bear" moeten vinden, een legendarisch artefact dat eeuwenlang is vergeten.
Waarom de geheime dienst zulke belangrijke missies overlaat aan iemand die zo incompetent is? Daarop hebben we geen antwoord.

Dit vervolg op het spel uit 2012 lost een aantal vragen op die in het eerste deel aan de orde zijn gesteld en bevat "volwassen" humor en een vleugje hooliganisme. Maar alleen als je verkeerde beslissingen neemt.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de James Peris serie:
James Peris: No Licence Nor Control