S P E L - I N F O

         

ADVENTURES OF ISABELLE FINE: Murder on Rails


Uitgever: Secret Forest Games / 2019
Ontwerper: Secret Forest Games

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows XP/Vista/7 (32-bit/64-bit) - Processor: Intel Pentium 4 2.0 GHz gelijkwaardig of sneller - 1 GB RAM - Grafische kaart: 1024 x 768 pixels of hogere resolutie - 750 MB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart: DirectX 9.0.

Categorie:
Science fiction, mysterie, detective, getekende 2D en 2.5 D beelden, bovenaanzicht, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Isabel Fine, of kort gezegd Izzy, is geen gewone detective. Ze is een ietwat brutale, eigenwijze ruimte- tijdreiziger die op weg is naar haar eerste avontuur op de Aarde. Dat wil zeggen: haar eerste gedocumenteerde avontuur, want ze heeft toch al het nodige meegemaakt met al haar speciale krachten...en beperkingen.
Isabel is 'naar deze tijdlijn op aarde gestuurd om iets te repareren', maar wat dat is, weet zelfs zij niet precies. Haar achtergrond en doel zijn een mysterie, dus het ontdekken van haar persoonlijke verhaallijn zal een groot deel uitmaken van de taak van de speler, samen met het oplossen van de centrale moord die plaatsvindt aan boord van een trein.
Izzy's belangrijkste kanaal voor onderzoek is een man genaamd Conway, die in staat is om fysiek met de wereld om te gaan op manieren die zij niet kan. Izzy en Conway kennen elkaar en hebben duidelijk een gedeelde geschiedenis, maar Conway is niet in staat om dat volledig te onthouden. Nog meer geheimen om te ontsluieren!

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.