S P E L - I N F O

         

INCUBUS - A ghost-hunters tale


Uitgever: Darkling Room / 2023
Ontwerper: Shadowtorstudios

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10/11 - Processor: 3.0 Ghz Intel Core i3 of gelijkwaardig - 8 GB RAM - Grafische kaart: 1 GB nVidia Geforce GT460 of gelijkwaardig - Geluidskaart: DirectX Compatibl - Aanvullende opmerking: Wide Screen compatible monitor vereist (16:9 / 16:10 Ratio - Niet 4:3).

Categorie:
Mysterie, spokenjacht, bovennatuurlijk, bezeten huis, onderzoek, 3D fotorealistisch beeld, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Je bent bezig met je eerste solo-geestenjachtzaak, onder de waakzame instructies van Bear en Jen van het paranormale team van O.P.G.
Gebruik echte gadgets op een echte locatie, een huis dat meerdere keren is onderzocht door de spel-ontwikkelaars, op verzoek van drie verschillende eigenaren.
Ontdek de reden waarom dit huis altijd leeg staat. Is het vervloekt? Velen zijn het huis uit gekomen en gegaan, daarbij verwijzend naar kwaadaardige krachten die in de lege kamers spelen, er is een sinistere, gebogen figuur in de ooghoeken gezien en de plek is een hotspot voor paranormale activiteit.

Wat maakt een huis een spookhuis? Het is geen kasteel van Dracula en ook niet het huis dat beroemd is geworden door de Enfield Poltergeist of de enge monnik die rondwaart.
Sta voor alles open, onderzoek het huis en zie en hoor welke geesten rondhangen op 6 Dread Pit Road, in het Londense 'East End'.
Overleef jij de nacht?

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.