S P E L - I N F O

         

I AM DEAD


Uitgever: Annapurna Interactive / 2020
Ontwerper: Hollow Ponds, Richard Hogg

Platform: PC, Switch, Playstation 4/5, Xbox One/X/S.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem.
--- Windows 10 - Processor: Intel Core i5-4570 of AMD Ryzen 3 1300X - 4 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 760 2 GB of AMD Radeon HD 7870 2 GB - DirectX 11 - 8 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Mysterie, bovennatuurlijk, wereld redden, casual, gestileerde 2D en 2.5D beelden, realtime 3D, 1ste en 3de persoon, toetsenbordbediening.

Beschrijving:
Morris Lupton is de recentelijk overleden museumcurator van het eilandje Shelmerston, die wordt herenigd met de geest van zijn hond Sparky.
Morris ontdekt dat een ramp op het punt staat zijn geliefde eiland te vernietigen en natuurlijk wil hij dit voorkomen. Hij wordt hierbij geholpen door zijn nieuwe kracht waarmee hij in objecten en mensen kan kijken om hun inhoud en herinneringen te onthullen, net als een bovennatuurlijke röntgenfoto.
Morris en Sparky moeten een aantal verloren en verspreide geesten van Shelmerston vinden. Hiervoor moet het duo de plekken bezoeken waar ze tijd hebben doorgebracht, in de herinneringen van de mensen duiken die ze het beste kenden, en de verhalen over hun leven leren kennen.
Ontdek talloze verhalen over de geschiedenis en folklore van Shelmerston en de curieuze bewoners en bezoekers: toeristvinken, de vismensen, morlo's en de Legende van Aggi, die de vulkaan ooit tot zwijgen heeft gebracht. Voorkom dat de vulkaan op het eiland uitbarst en red de plek die ze thuis noemen.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.