S P E L - I N F O

         

HIGHLY LIKELY


Uitgever: Mikola Games / 2020
Ontwerper: Mikola Games

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows XP SP3/ Vista SP2/ 7 SP1/ 8 (32 en 64bit versies) - Processor: Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz of AMD Athlon64 X2 3800+ 2 GHz - 2 GB RAM - Grafische kaart: NVidia GeForce 9600GT of hoger, AMD Radeon HD3850 of hoger (512MB VRAM met Shader Model 4.0) - DirectX 9.0 - 3 GB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart: DirectX Compatible

Categorie:
Historisch, surrealistisch, humor, illegale drank, Oekraine, 2D beelden, platformer, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
De ietwat naïeve boer Mikola woont met zijn vrouw in een klein boerendorp in de Oekraïne, vlakbij de Poolse grens. De leefomstandigheden in het dorp zijn hard en Mikola droomt ervan het ooit beter te krijgen. Jammer genoeg belandt hij daardoor op het randje van de ondergang. Het lijkt erop dat er geen hoop meer is, maar dan ontdekt hij een "verlaten" oliepijplijn.
Mikola heeft niets meer te verliezen en zonder nadenken besluit hij gebruik te maken van de olie om allerlei machines aan de praat te krijgen die hem niet alleen kunnen vervoeren, maar ook zorgen dat hij illegale drank kan produceren. Het begin van amusante en soms hachelijke avonturen voor de dorpelingen.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.