S P E L - I N F O

         

THE HAND OF GLORY


Uitgever: Madit Entertainment / 2020
Ontwerper: Madit Entertainment, Daring Touch

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10 - Processor: 2.6 GHz Dual Core CPU - 3 GB RAM - Grafische kaart: ATI Radeon HD 4500 Series, Geforce 9400 GT of hoger - DirectX 9.0c - 5 GB beschikbare opslagruimte - DirectX 9.0c compatible geluidskaart met de laatste drivers.

Categorie:
Detective, samenzwering, bovennatuurlijk mysterie, humor, 2D en 2.5D handgetekende beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
De uitdaging van een gevaarlijke seriemoordenaar stortte de carrière van detective Lazarus Bundy in een diepe kloof zonder uitweg.
In een wanhopige poging tot een comeback besluit Lazarus in het geheim de verdwijning te onderzoeken van Kathrin Mulzberg, de jonge afstammeling van een van de meest invloedrijke families in de stad.
Van de zonnige oevers van Miami tot de groene, weelderige Italiaanse heuvels, zal Bundy alle middelen moeten gebruiken om de waarheid achter de ontvoering te achterhalen.
Er schuilt iets sinisters achter het oogverblindende glazuur van Miami, een kracht die veel verder gaat dan het gebruikelijke menselijke concept van wetenschap en religie. Er is een stille oorlog aan de gang, een oorlog die de fundamenten van de beschaving kan vernietigen, gebruik maakt van eeuwenoude kennis en mystieke kunsten die eeuwenlang verloren zijn gegaan. Bereid je voor op een lange en gevaarlijke reis. Het is misschien wel de laatste.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Hand of Glory serie:
The Hand of Glory: The Blowtorch Files