S P E L - I N F O

         

Agatha Christie - HERCULE POIROT: The London Case


Uitgever: Microids / 2023
Ontwerper: Blazing Griffin

Platform: PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox series x/s.

Systeemeisen:
--- Windows 10 (64-bit) - Processor: Intel Core i5 - 16 GB RAM - Grafische kaart: Geforce 1080 - DirectX 11 - 10 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Detective, mysterie, diefstal, onderzoek, 2D en 2.5D getekend realisme, isometrisch, 3de persoon, muis/toetsenbordbediening.

Beschrijving en review:
Je stapt in de schoenen van de beroemde Belgische detective Hercule Poirot. Samen met het bedrijf Lloyd's in Londen verzorg je het transport, bescherming en verkoop van een waardevol schilderij van Maria van Magdala. Het schilderij wordt het pronkstuk van een nieuwe expositie in een museum in Londen en maakt deel uit van andere kerkelijke werken die uit Brussel worden geleend.

Je collega Hastings is een medewerker van Lloyd's en hij helpt je met het verzekeringswerk van kunstwerken en de verkoop van het schilderij.
Als je bij het museum aankomt, word je opgewacht door Mortimer Ailsworth, de nieuwe eigenaar van het schilderij en Evelyn Warbeck, de curator van het museum.
Gebruik de aanwezige middelen om de beveiliging te controleren en het schilderij tegen mogelijke dreigingen te beschermen.

Over een week vindt er een feestelijke "Preview Gala" plaats waar alle hoofdpersonen ook aanwezig zullen zijn. Er vindt echter een onverwachte wending plaats als het schilderij blijkt te zijn gestolen.
Poirots briljant scherpe geest en observatievermogen komen van pas om de waarheid te achterhalen en de dief te vinden.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de (jonge) Hercule Poirot serie:
Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases