S P E L - I N F O

         

HAZEL SKY


Uitgever: Neon Doctrine / 2022
Ontwerper: Coffee Addict Studio

Platform: PC, PS4, Xbox One, Switch.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10 (64 Bit) - Processor: Intel Core i7 4790 3.6 GHz - 8 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GTX 760 3GB - DirectX 11 - 12 GB beschikbare opslagruimte - Elke geluidskaart.

Categorie:
Mysterie, volwassenwording, reparaties, klim-actie, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 3de persoon, toetsenbordbediening.

Beschrijving:
Shane wordt naar een eiland ver van zijn thuis in de vliegende stad Gideon gestuurd om een aantal beproevingen te doorstaan. Daarna kan hij terugkeren als ingenieur of verbannen worden.
De beproevingen zijn de ultieme test die elke ingenieur moet afleggen voordat hij deze geŽerde rol op zich neemt. Voor Shane zijn de beproevingen onderdeel van zijn lot, maar het lot en het verlangen komen zelden overeen. En in een wereld die verdeeld is tussen geŽerde ingenieurs en beschimpte kunstenaars, wordt Shane verscheurd.
Verbonden via de radio sluiten Shane en collega-stagiair Erin een ongeoorloofde vriendschap. Een vriendschap die de manier waarop Shane naar de wereld kijkt zal veranderen.
De beproevingen, gebeurtenissen in Gideon en een onwaarschijnlijke romance vertellen het bitterzoete verhaal van liefde, ambitie en een samenleving die op de rand van iets nieuws staat.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.