S P E L - I N F O

         

HAUMA - A Detective Noir Story


Uitgever: Assemble Entertainment / 2023
Ontwerper: SenAm Games

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7 of later - Processor: Intel Core i3 of gelijkwaardig - 2 GB RAM - Grafische kaart: Intel HD - 1 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Detective noir, mysterie, samenzwering, München, deductiepuzzels, getekend realisme in stripvorm, slideshow, 1ste persoon, point & click.

Extra info:
De gratis proloog vindt plaats vóór de gebeurtenissen in het hoofdspel. Hierin help je Judith om de mysterieuze zaak op te lossen die haar bijna het leven kostte.

Beschrijving:
Het verhaal speelt zich af in het hart van de stad München.
Stap in de schoenen van Judith, een voormalige detective met een scherp verstand en een talent om dingen voor elkaar te krijgen, terwijl ze een samenzwering ontdekt onder de hogere lagen van de samenleving van de stad.

Verken echte locaties in een uniek getekende kunststijl en dompel je onder in de wereld van de Beierse hoofdstad. Van het historische Huis van Kunst tot andere onverwachte locaties: ontdek stukjes verborgen geschiedenis die licht werpen op het verleden van de stad.
Verzamel items, los puzzels op en los dialoograadsels op, terwijl je je eigen conclusies trekt met behulp van het "mindboard", het hart van het spel dat functioneert als een inventaris met items en gedachten.

      


Eerst uitproberen? Speel de   gratis proloog, op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.